17 September, 2005

I say there are no depressed words just depressed minds.

Saturdays are usually happy, soothing and carefree...but this time it was not like tht...
A bit frusturating, tearful day ! Anyways...life has to move on ...
So letz wear a the fake smile again :--)

jiye.nge magar muskuraa naa sake.nge ke ab zindagii me.n muhabbat nahii.n hai
labo.n pe taraane ab aa naa sake.nge ke ab zindagii me.n muhabbat nahii.n hai

bahaare.n chaman me.n jab aayaa kare.ngii nazaro.n kii mahafil sajaayaa kare.ngii
nazaare bhii ham ko ha.Nsaa na sake.ngii ke ab zindagii me.n muhabbat nahii.n hai

javaanii bulaayegii saavaan kii raate.n zamaanaa karegaa muhabbat kii baate.n
magar ham ye saavaan manaa na sake.nge ke ab zindagii me.n muhabbat nahii.n hai

Kaif Irfani

14 September, 2005

Into each life some rain must fall !

"Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain"

Atlast after a hectic and terrifying week....here comes a sign of peace on earth....My dear Rainy !! Its not only just rain ..its the peace of mind.. the feeling of satisfaction....
the extream happiness tht nature showers... and above all its a divine blessing :)

"The best thing one can do when it's raining is to let it rain."

Every single drizzly drop which falls frm the sky mingles up with my greifs and reduce its concentration..
its compactness ...its harshness..and morever it leaves such an impression on my mind tht lasts till its next arrival ...

"I'm singing in the rain, just singing in the rain, What a wonderful feeling, I'm happy again"

P.s: This was suppose to be sundays post,but due to the serivce factor it is being blogged today.

P.P.S: The picture above has been taken from DAWNS blog :)

07 September, 2005

Good questions outrank easy answers ;)

Questions are bascially the problems which occur on gaining any new information and on the other hand they are the problem-solvers aswell...b'cz if there had been no exsistance of questions ..then obviously answers would not even born. Anyways i dont want u guys to get in any kind of problem so am giving u answers along with the questions ;)
This picture above completly reflects my face expression on reading this funny thing which am going to share with u guys...So enjoy ;) and let me see ur face axpressions aswell hehe ;)

Q1: What is the height of Fashion?
Ans: Dhoti with a zip.

Q2: What is the height of Secrecy?
Ans: Offering black visiting cards.

Q3: What is the height of Active laziness ?
Ans: Asking for a lift to house while on a morning walk.

Q4: What is the height of Laziness?
Ans: Adopt a child.

Q5: What is the height of Craziness?
Ans: Getting a black paper Xeroxed.

Q6: What is the height of Forgetfulness?
Ans: Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

Q7: What is the height of Stupidity?
Ans: A man looking through a keyhole of a glass door.

Q8: What is the height of Honesty?
Ans: A pregnant woman taking one and a half ticket.

Q9: What is the height of Suicide?
Ans: A dwarf jumping from the footpath on the road.

Q10: What is the height of De-hydration?
Ans: A cow giving milk powder.

04 September, 2005

Poetry is the impish attempt to paint the color of the wind !

Poetry is an art of apprehending and interpreting ideas by the faculty of imagination, the art of idealizing in thought and in expression. It is the depth of one's self which poetry represents and to continue with this art it is necessary to be habitual.
0kay let me come straight to the point...after a long gap i recovered my blog..
so i thought to recover my skills aswell...and as a result i merged some words until they were named as a Creation..:)

Meray hathoun ki lakeeroun mai jo gehrayi thi ..
meray mathay pe jo lali say lakeer ayi thi ...
meray gaaloun pe jo muskaan ki angrayi thi...
ye haqeeqat tha k afsana-e-rusvaii thi...

meri janib jo kaba ayi thi lehrayi thi..
sansoun mai gholay howay khushbo-e-gul layi thi..
anhk ki chot pe sapnaoun ki jo parchayii thi..
ye haqeeqat tha k afsana-e-rusvaii thi...

Phir naye rang mai us shaks ki yaad ayi thi...
us ki ankhoun mai bhi milnay ki kasaak chayi thi...
dhoondti uski nazar pass meray ayii thii.....
ye haqeeqat tha k afsana-e-rusvaii thi...

Hum mai ek pal ki bhi doori na kabhi ayii thi...
jenay marnay ki kasam khayi thi ...nibahayi thi..
haye kya rabt tha ! kya khoob shanasayi thi ....
ye haqeeqat tha k afsana-e-rusvaii thi...